Compromesos amb la qualitat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat consectetur eu sapien eget, rhoncus consectetur sem.

Uns dels objectius principals que segueix la nostra política d’empresa, es la qualitat, tant del producte que es transforma i surt de la nostra fàbrica com del servei de muntatge i postvenda. La nostra plantilla de treballadors té una gran experiència i restem junts des de fa molts anys, la qual cosa ens dona avantatge en poder oferir un servei de qualitat i amb una gran experiència professional.

Per garantir aquesta experiència, els nostres productes passen per un procediment de control intern.

Per altra banda també hem sigut pioners en posar els nostres productes a una sèrie d’assajos per passar les normatives de seguretat i que un extern els garanteixi la nostra minuciositat en la fabricació.

Fabriquem a mida cada producte per tal de complir, no tan sols amb l’estètica que busca el client, sinó també amb les necessitats tècniques que necessita cada porta o tancament.

No donem tan sols la garantia obligatòria per llei, sinó que volem que el client estigui content de la compra realitzada durant tota la vida útil de la porta o automatisme.

Treballem amb grans marques d’automatismes i de matèries primes, intentant aplicar uns preus competitius.